ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

Animacija z baloni  Animacije sa balonima

Nudimo usluge naših balon animatora na području cijele Hrvatske. Balonske animacije su vrlo atraktivno i maštovito osmišljeni nastupi animatora koji u odreðenom vremenskom terminu na odreðenoj lokaciji zabavljaju publiku, posjetitelje, djecu izvodeći razne balonske trikove i modeliraju balonima. Posjetitelji osim dobre zabave dobivaju i poklone, balon figure koje je animator izradio u svom nastupu. Animatori vrlo često u svoj nastup uključuju i djecu tako da im cijeli performance bude još zabavniji i veseliji!

Animatori se mogu angažirati za razna otvorenja, godišnjice, obljetnice trgovačkih centara, trgovina, tvrtki. Popularni su i za dječje priredbe, podjele darova i za ostala društvena zbivanja!

opis:
Balon animacija u trgovačkim centrima