ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

4  Drop ili spust balona

Jedan od balonskih spektakla je i padanje balona na tlo ili spust balona.

Usluga uključuje dolazak naše ekipe na samu lokaciju, puhanje balona zrakom, kompletiranje u drop mrežu, postava mreže na dogovorenu lokaciju te otvaranje mreže i puštanje balona na tlo.

Ovaj spektakl je posebno atraktivan kada su baloni u više jarkih boja a veće količine balona nizane u nekoliko mreža. Baloni mogu biti otisnuti pa ćete dobiti i odličan reklamni balon a mogu se puniti i sa nagradnim kuponima što će još više zagrijati samu atmosferu nekog eventa ili koncerta!

Spust balona ili drop balona vrlo je pogodan za razna društvena zbivanja kao što su koncerti, sportska dogaðanja, finale utakmica, otvorenja trgovačkih i shoping centara, itd...

opis:
Spust balona na rukometnoj utakmici