ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

27455  Kukuruz kokičar PREMIUM 2kg

U našoj online trgovini www.balonmania.hr.

Jedna od najosebujnijih gastronomskih metamorfoza počinje zagrijavanjem zrna kukuruza kokičara koja se, uz pucketanje te oslobađanjem primamljivog mirisa, čudesno pretvaraju u pahuljasti hrskavi užitak o kojem se s lakoćom postaje ovisan. Ovaj se ukusni zalogaj pripremao i konzumirao na američkom kontinentu milenijima unatrag, a do danas se čvrsto utkao u gastronomsku tradiciju najviše Sjedinjenih Američkih Država, ali i svijeta. I dok je poljoprivredna povijest kokica duga, ona komercijalna relativno je kratka, pa upoznajmo grickalicu bez koje je nemoguće zamisliti kinopredstave, posjet zabavnim parkovima, sportskim događanjima i druženja uz televizor.Američki je kontinent domovina kukuruza, a kukuruz kokičar (lat. Zea mays var. everta) udomaćen je iz divlje sorte na području današnjeg Meksika prije devet tisuća godina što ga, prema konsenzusu paleobotaničara, čini jednom od najstarijih podvrsta kukuruza. Arheološki lokalitet, tzv. Bat Cave u Novom Meksiku mjesto je gdje su pronađeni klipovi ove podvrste iz 3600. godine prije Krista. Američki su ga domoroci poznavali još prije nego je Kolumbo kročio na kontinent, a kada se španjolski konkvistador Hernán Cortés 1519. na području današnjeg Meksika susreo s Astecima upoznao se i s kokicama. Za najbolje kokice preporučamo naš PREMIUM POPCORN u kombinaciji s kokosovim uljem i solju FLAVACOL

pakiranje:
1 KOM